Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

maanantai 11. marraskuuta 2013

Ristiäiset.

Lauantaina oli pojan ristiäiset.
Aamu alkoi normaalisti siinä 7 aikoihin niin kuin aina. :) Edellis iltana olin jo leiponut mokkaruudut valmiiksi.
Äitin kanssa mentiin kauppaan ostamaan vielä keksit ja sun muut pikku purtavat ja kynttilät. Kaupan jälkeen kauheella kiireellä pojille ruuat syötettiin. Mirolle lastenohjelmia koneelta niin on rauhassa ja vauva päikkäreille. Sitten vaatteiden silitys ja kaikkien vaatteet valmiiksi esille. Meikit ja hiukset kuntoon ittellä ja ennen yhtä ollaan oltu valmiina autossa matkalla hakemaan täytekakku ja voileipäkakut.
Vähän ennen kahta päästiin juhlapaikalla sisään ja ruvettiin laittamaan paikkoja. Äiti ja sisko tuli pian auttamaan ja vauvan kummitäti tuli myös paikalle auttamaan. Miro nukkui päikkärit autossa ja oli ihan pihalla aluksi juhlapaikalla.
Vieraita paikalla oli noin 20 henkeä.
Kaste alkoi kolmelta. No meidän herrahan päätti hermostua ensimmäisen virren aikana ja huus ku syötävä. :) Pidettiin pieni tauko ja vauva siirtyi mun syliin ja J kävi hakemassa pullon, jolla poika sitten rauhottui ja pystyttiin jatkamaan tilaisuutta.
Poika sai nimekseen Jiri Mikael.

Mirolla oli hauskaa kun sai juosta serkun kanssa pitkin paikkaa. :) Ja tavattiin uusi serkku. :)


Ristiäiset oli Jirille niin rankat, että herra vetäs 8h unta yöllä. :D 
Sunnuntaina juhlittiin sitten isiä ja askarreltiin Miron kanssa ekka-auto kortit. Tehtiin myös paapoille. Poikien kanssa oltiin tehty  tyynyliina isille, mutta olin ostanu vahingossa aivan liian ison (50x90) ja eikä siihen löytynyt tyynyä. Niin päätin sitte purkaa koko tyynyliinan ja pienentää sitä. Niin saatiin hienot sohvatyynyt sohvalle. Molempien poikien jalanjäljet, Isi sai myös ristiäisistä jäänyttä kakkua ja kahvia sänkyyn, Miro söi isin keksit. ;) Päikkäreiden jälkeen suunnattiin mun isäpuolen luo ja oltiin siellä juhlimassa ja siitä vielä suunnattiin J:n isän luo. :) Kotona pika iltapala lapsille ja nukkumaan. :)
Tänään ei olla jaksettu tehdä yhtään mtn ylimääräistä. :) Mulle iski hirvee kurkkukipu ja sitä nyt parantelemaan kuumalla teellä. Hyvät yöt. :)

8 kommenttia:

 1. Onnea pojalle nimestä!
  Mun koiran nimi on Jiri :)

  VastaaPoista
 2. Ihana nimi :)
  Tervetuloa seuraamaan myös minin blogiani vauva-perheen arjesta :)
  www.pienipoika2013.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Heh :) Aatu menny pikkasen lujaa miron kanssa kun naama hehkuu ja hiukset jakauksessa :p

  Ja söpöt pikkuiset kaukaloissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kivat kengät Aatulla. ;) No pian ne saa taas juosta. ;)

   Poista
 4. Söpöjä lapsukaisia ja tosi kiva nimi! :))

  VastaaPoista