Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

tiistai 26. helmikuuta 2013

Hei hei tutti!

Sunnuntaina iltana ihan tavallisten ilttoimien jälkeen vein Miron nukkumaan. Siinä kun toivottelin hyvät yöt päätin, etten anna enään tuttia. Mirohan kysyi autu? ja sanoin vaan että ei oo enään! Niin jäi meillä tutit pois.
Miro nukahti 15 minuutissa ihan ittekseen, vähä höpötteli siellä. Yöllä heräs 2 kertaa, mutta nukahti uudelleen nopeasti. Seuraavan päivän päikkärit 15 min höpöttelyy ja oli nukahtanu.
Maanantaina illalla 10 min, kun nukahti ja päikkärit suunnilleen samaa. Viime yö oli vähä raskaampi, mutta en usko tuttittomuuden vaikuttaneen, vaan Mirolla on ihan kauhee yskä ja nuha. Miro heräs joka kerta ku rupes yskimään eli toisin sanoen mäki oon jo yskimiseen heränny ja menny samantien kun on alkanu itku.
Tänä iltana ei mitään. Sinne Miro jäi nukkumaan.
Mä oon todella yllättyny, että me päästiin Miron rakkaasta näin helpolla "eroon". Kettupehmolelusta tulee varmasti tärkeä unikaveri, mutta se ei ainakaan pilaa kenenkään hampaita. ;)

Mirolla on nyt alkanu myös paloautobuumi. Onneksi joulupukki jo toi paloauton ja ennestäänki löytyi yksi. Niillä Miro on tänään leikkinyt ja ihana. Kysyin: Tuleeko Mirosta isona palomies? Miro nyökyttää päätä hymyillen. :D

Vielä kerran kiitos tutit ja nyt Hei hei tutit. :D
Nyt iltapalaa,, nams coctailpiirakoita. ;) (onneks huomenna on jo keskiviikko) Minkä ikäisenä muut on vierottaneet lapset tutista??

Hyvää viikkoa.

6 kommenttia:

 1. Blogihaaste kutsuu!

  Blogistani löytyy sinulle blogihaaste. Käy katsomassa!

  http://mourunmau.blogspot.fi/2013/03/blogihaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen juuri tammikuussa tehnyt kyseisen haasteen(eri bloggaajalta vaan) :)
   Eli jätän tällä kertaa väliin. :)
   http://elamanitahdet.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

   Poista
 2. Meillä on poitsu "vasta" 7kk, ja oon miettinyt itse, että pitäisköhän tuosta tutista jo luopua. Toisaalta porukka varottelee, että sitten kun tulee hampaita ja on itku herkässä, on vaikeaa olla ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt reilu kk oltu ilman tuttia ja eikä poika sitä enään muista,, mutta mun on ikävä niitä kokonaisia öitä.. :D Meillä on nyt alkanu joka öiset huutokonsertit, jotka kyllä suurimmaksi osaksi johtuu vielä puhkeavista hampaista.. :)

   Poista
 3. Hei,

  Löytyykö teiltä tarpeettomia tutteja tai tuttinauhoja ? Meillä
  keräillään reborn-nukkeja ja tehdään noista niille sopivia :) otamme
  vastaan lahjoituksena.

  VastaaPoista
 4. unohtui vielä maili laittaa edelliseen: lenfuuma@gmail.com

  t.Siiri ja Vesa :)

  VastaaPoista