Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

pölinää

Tänään on ollut viikon ainoa vapaapäivä ja seki meni pitkälti sängyssä makamaalla hirveässä päänsäryssä.. Harmittaa vietävästi viettää vapaapäivää "kipeenä"..

Maanantaina auto lähti korjaamolle ja saatiin laina-auto. Kiva pikku auto saatiinki, mutta oli se ihanaa saada oma auto ehjänä ja puhtaana takasi. 

Tiistaina mentiin Annen ja poikien kanssa kaverin luo me&i-kutsuille. Mirolle lähti tilaukseen uusi body. Itselle en taaskaan tilannu mitään, vaikka yogapants:t olisin halunnu, väri vaan ei miellyttänyt silmää..
Muuten päivät on menny kotosella töiden jälkeen. Perjantaina vein Miron mummolaan yökylään ja ite suuntasin siskon luo höpöttelemään. 

Lauantai meniki töissä ja töiden jälkeen suoraan anoppilaan hakemaan poikaa, mutta me jäätiinki sinne illaksi.    Illalla vein vaan Miron kotiin ja J sai laittaa pojan nukkumaan. Sillä ite suuntasin Annen luo kattomaan leffaa. Oikeesti en oo tehny mtn noin yhtä´äkkistä Miron syntymän jälkeen. En vaan oo uskaltanu jättää Miroa J:n hoitoon? 

Tänään mentiin Annelle ja niille kylään ja siitä mentiin koko poppoolla ulos syömään. Eli oikeen mukava päivä heti sen jälkeen ku särkylääke rupes auttamaan.. :) 

Ens viikolla olis Miron 1v6kk neuvola. Saapahan taas sanoa, että ei meillä taaskaan syödä. Eli Miroa saa huijata koko ajan syömään. Tosi pienillä annoksilla ollaan menty jo jonkin aikaa. Muahan taas rupee stressaamaan tuo paino. Pelkään, että taas se lähtee laskuun ja ollaan taas joka kk painokontrollissa. Mutta ketään ei voi pakottaa syömään ja syödäänkö me J:n kanssakaan isoja annoksia? Ei eli siis voidaan syyttää geenejä.. 

Mutta nyt nukkumaan, että jaksaa taas aamulla nousta töihin.. :P 
Hyvää alkavaa viikkoa.. :)

4 kommenttia:

 1. Missä oot töissä kun teet viikonloppuja? Mäkään en halua olla poissa tyttöjen luota vaikka s osaa olla ihan samallalailla tyttöjen kanssa kun mä. Toi oli ihana body!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pk:ssa. :P Toivottavasti J saa pian töitä niin mä päääsen takasi kotiin.. :DD

   Poista
 2. Miro pärjää hiiren annoksilla ;D

  VastaaPoista