Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Väsy

Väsymystä, huonosti nukuttuja öitä, hampaita ja sairastelua siitä on tehty meidän viimeset viikot.
Mirolla on tullut hampaita kuin sieniä sateella. Joka viikko on tullut yks hammas ja kyllähän ne ovat vaivanneet. Varsinki öisin, kuinkas muutenkaan.

Pari viikkoa sitten käytiin seinäjoella moikkaamassa "vanhuksia". Kotiin päästyä alkoi meillä kuumeilu. J ei päässy sohvalta kahteen päivään mihinkään ja Mirolla nousi tiistaina kuume. Kyllähän äiti hoitaa kaikkia, vaikka itsekin olisi huonossa kunnossa. Mirolla tuli vielä kaiken lisäksi hirveä yskä, joka valvotti. Kuumetta jatkui viikon verran.

No sitten tuli ja meni pääsiäinen ja pitihän niitä kellojaki siirtää ja nehän vasta laittoiki rytmin sekaisin. Viime viikkoina Miro on herännyt 5-6 aikaan aamulla, eikä olla saatu jatkamaan unia, vaikka ollaan yritetty..
Noh viime viikolla siirrettiin Miron nukkumaan meno tunnilla aikasemmaksi, että edes saa sen 10h unta yössä.. Kuudelta viimestään on herätys. Päikkäreitä nukkuun sen 1,5h edelleen.. Mä oon ruvennu nukahtelemaan kesken päivän ja muutenki väsyttää koko ajan.
Suurin syy tähän väsyyn on tuleva vauva.. Eli taitaa olla hb:t laskussa. Myös huono olo on jatkunu ja neuvolassa sanottiinki että voi jatkua yli puolen väliinki asti. Tai jopa loppuun asti..

Tää blogi hiljasuus saattaa jatkua.. Ainaki jos tää väsymys ei lopu.. -.-

Nyt hyvät yöt nukkumatti on jo tulossa kylään..

4 kommenttia:

 1. Ootaksää vaavia:))?

  VastaaPoista
 2. Onnittelut tulevasta vauvasta !
  Koska on laskettu aika ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) La on 17.09. Sattumoisin ihan sama päivä kun Mirolla oli.. :)

   Poista