Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viime viikot

Neuvolaki oli jo viime viikolla. Kaikki kunnossa, paineet kohdallaan. paino nousee samalla tavalla kuin Mironki aikana, hb:t pysyny hyvänä. Mikä siis selittää tämän kauhean väsymyksen? Ei Miron aikana ollut tälläistä. Missä se kuuluisa hehkeä keskiraskaus on? Viikkoja jo kasassa 19.
Kuvassa rv 18+3


Miron kanssa on puuhailtu. Viime viikonloppuna avattiin fillarikausi ja pyöräiltiin mun vanhalla romulla hetki. Onneks äiti ja V toi mulle uuden pyörän. Sitä ei olla vielä ehitty kokeilemaan, kun pyörän pumpu on mennyt  hukkateille ja kaupasta ei sitä muista ostaa.. :D

Pihan siivousta?


Mirolle ostettiin vappupallo ja sen kanssa on ollut hauska leikkiä. Varsinkin ku tuo Oliver juosta viipottaa perässä.. :)
Puistoilua

Tänään ollaanki ulkoiltu urakalla. Aamusta lähettiin pihaan leikkimään, hiekkalaatikko on nyt hitti. Vähä aikaa jaksettiin siinä leikkiä ja sitte lähettiinki kävelylle. Miro tykkää kävellä, mutta paluumatka ei kyllä niinkään onnistu vaan pitää kantaa kotiin. -.- Naapuri pyysi meitä leikkimään pk:n pihaan ja me reippaaltiin (alle 400m) pk:n pihaan leikkimään. Kaikkein hauskinta oli kun sai itse kiivetä ja laskea liukumäkeä.
Päikkäreiden jälkeen suunnattiin kummitytön synttäreille ja siellä Mirolle oli leikkikavereita. Synttäreiltä suunnattiin vielä mummolaan leikkimään koiran kanssa. Nykyään Miro heittää palloa Nikille. Niki vaan oli laiska eikä jaksany montaa kertaa.. ;) Miro kiinnoistui vihdoin ja viimein myös palapeleistä ja niitä onkin tehty. :)


Hyvää alkavaa viikkoa  kaikille. :) Palaillaan taas joskus.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti