Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

lauantai 4. toukokuuta 2013

Sillisalaatti

Vappuki meni jo. Kävästiin Miron kummien ja serkkupojan kanssa torilla pyörähtämässä. Syötiin ensimmäiset torijätskit ja tuolle herkkusuulle ei maistunu. :O Lakua ei ostettu ku ei meillä kukaan syö sitä. :) Sai Miro maistaa mummolassa vähän. :)
Outoa ku oli niin katkonainen viikko.. :D Ihan ku olis ollu viikonloppu keskellä viikkoa.

Tänään päästiin yllättämään sisko. POLTTARIT. Voi kyllä tänään on saanut nauraa. Ihania kuviakin saatiin, mutta en ole kysynyt lupaa kuvien julkaisuun, varmasti hän manaa omassa blogissaan polttarit. ;)
Eli aamu starttiin menemälle suvi-kirppiksellä, jossa sankarilla oli aikaa 20 min ja 20e rahaa ostaa itselleen päivän asu. Asu löytyikin. :D Siitä suunnattiin kaupunkiin ja vietiin juhlakalu Day Spahan hierontaan. Hieronnan jälkeen alkoikin varmaan siskon mielestä noloin osuus eli torilla wcpaperirulliin askarrellettujen kukkien myynti. Kaikki kukat saatiin myytyä ja tosi hyvän summan sai kasaan. :) Myymisen jälkeen mentiin syömään ja nams ku oliki hyvää ruokaa.. (ja sai syödä rauhassa)  Muu polttariporukka jatkoi siitä saareen viettämään loppuiltaa ja minä lähdin kotiin lepäämään.
Taas kun koko päivän on ollut liikkeessä ja sitte saanu hetken istua niin tuo polvi menee lukkoon. Ihan samalla tavalla kun Miron odotusaikana. Vielä edellisessä neuvolassa kehtasivat sanoa, ettei tuollainen johdu raskaudesta -.- Ja varmana johtuu, kun ei ole ollut ikinä ennen raskautta eikä ollut synnytyksen jälkeen ja nyt taas on..

Vauvalle on ostettu jo pari bodya ja parit housut. Mironkin vauvavaatteet on tallella ja pitäis kattoa paljonko mitäkin kokoa on. Maanantaina toivottavasti saadaan nähdä kumpi sieltä olisi tulossa. Meille on aivan sama kumpi sieltä tulee, kunhan kaikki on kunnossa. <3 :) Pojalle kylläkin on jo nimi päätetty.. (oho)

tassukuvioset housut puuttuu kuvasta.

Eileen äiti ja V toi meille aivan ihanan ison lipaston ja olkkari sai pienen muodonmuutoksen. Tuo vanha tv-taso pitäisi laittaa myyntiin..
Miron huoneeseen meni juniorisänky ja se onki siellä niin kauan, että siirretään Miro siihen nukkumaan ja pinnis meidän huoneeseen. Onneks se on sitte kesän huoli. :)


Tuossa lipaston paikalla meillä on ennen ollut sohva.. Pitäis siivota tää olkkari niin viittis ottaa  koko huoneesta kuvan.. ;) Mulla on aina peitto sohvalla, kun tuo pikkumies herää 6 joka aamu ja tämä mamma haluaa vielä nukkua. Onneks on keksitty ne lastenohjelmat... :)

Mutta tämä mamma haluaa jo sänkyyn lepäämään, enpäs meekkään ku pitääki lähtee kuskaamaan tuota mun äitiä. :D  Moimoi.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti