Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Suosikki(pikku)blogit-haaste

Sain haasteen Annelta! Kiitos :)

Kerro omista alle 200 lukijan suosikkiblogeista ja samalla laita haaste eteenpäin näihin blogeihin. Mukaan saa valita ainoastaan 5 blogi

   Mammailua sun muuta
Sanna on 21-vuotias, joka kirjoittelee blogissaan omasta perheestään, johon kuuluvat yli vuoden ikäinen poika, avomies ja koira. Meidän miehet on vähä niin ku sukua ja ollaan sitä kautta tutustuttu. :) 


Baby Pumpkin
Blogia kirjoittaa Maiju, joka kirjoittelee pikku tytöstään ja heidän elämästä. Blogi on salainen! Maijuun olen tutustunut yhteisen kaverimme kautta. :)

Anmaijaa. 
Maija kirjoittelee blogissaan kahdesta omasta lapsestaan ja heidän päivittäisistä hetkistään. Blogia on mukava lukea, kun aiheet ovat vaihtelevia ja paljon kuvia ja postauksia tulee melkein päivittäin. :)

Pala Elämää
Anne kirjoittelee Miron serkusta Aatusta, heidän vähän hassusta koirasta Viivistä ja tietenki välillä Kaistakin. :) Eli jos joku ei vielä tienny niin Anne on mun käly eli olen naimisissa Annen veljen kanssa. :) Meidän pojat Miro ja Aatu ovat serkuksia ja toistemme kummipoikia.

Pienet ihmeet 
Jenna on 20 vuotias kaksostyttöjen äiti, joka kirjoittaa blogissaan lapsistaan. :) Jennaan olen tutustunut minun siskon kautta ja meillä on paljon yhteisiä kavereita. :)

Nyt haastankin Sannan, Maijun, Maijan ja Jennan tekemään saman.. :D


P.S tyhmä blogger ku ei anna mun laittaa kahta blogia siniseks.. >:/
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti