Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

maanantai 23. huhtikuuta 2012

PÄPÄ - Kampanja pentutehtailua vastaan

500mileshigh- blogista kopioitu. Saa laittaa eteenpäin.

Rakkaat lukijat ja blogien pitäjät,

Pyydän ystävällisesti, että laitatte tämän tekstin ja kuvan jakoon ja kannatte oman kortenne kekoon kampanjassa pentutehtailua vastaan:

"Olin pieni elämää täynnä oleva pentukoira Päpä ja olin pentutehtailijan uhri. Tämä kuva otettiin minusta 17.4 - vain neljä päivää ennen kuolemaani, ensimmäisenä päivänä uudessa kodissani. 
Aloin ripuloida ja oksentaa matoja seuraavana päivänä ja hoidoista huolimatta jouduin luopumaan elämästäni. 
Elämästäni, joka ei ollut kaunis, jossa kaikkea sääteli ihmisten kylmyys, ahneus ja välinpitämättömyys elämää kohtaan.

Minut synnytti äitini, joka luultavasti nytkin makaa pienessä häkissä jossain, täynnä kirppuja, täitä ja loisia. Äitiäni pennutetaan uudelleen ja uudelleen ja meitä pienokaisia myydään sairaina eteenpäin ilman asianmukaisia lääkityksiä ja hoitoja.

Välittäjäni on virolainen nainen, joka haluaa rahaa näin julmalla tavalla. Hän on kohtelias, kaunis ja valheet vain luikertelevat suusta, aivan kuten paksut madot luikertelivat minunkin pienestä suustani ennen kuolemaani. Mutta pentutehtailijoita asuu myös Suomessa ja heidän koiratkaan eivät vietä elämänarvoista elämää.

Onko olemassa teitä hyviä ihmisiä, jotka lopettavat äitini ja sisarusteni kärsimykset ja valistavat muitakin koiraihmisiä, ettei meitä pentuja kannata ostaa, ellei halua että pentutehtailu jatkuu?

Kiitos kaikille, jotka osallistuvat tähän kampanjaan,

  Pilvenreunalta huiskuttaen, enkelikoira Päpätti Puttinen, alias Päpä"
 
Itse olen henkilökohtaisesti vastaan pentutehtailua ja haluan kantaa korteni kekoon. Ainakin jollain tavalla toivon tämän auttavan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti