Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

lauantai 10. marraskuuta 2012

Reissussa taas

Huomaatte varmaan että blogin ulkonäkö on muuttunut ja iso kiitos siitä kuuluu Annelle. Mähän en oikeen osaa näitä tietokoneita käyttää. Hyvä ku osaan kirjottaa tänne ja julkasta.. ;)

Aamusta otettiin puuvärit ja paperia esiin. Niin M sai ensimmäistä kertaa piirtää puuväreillä, eikä tämän mamman tarvinnut olla huolissaan, että kynän jälkiä löytyis kaikkialta.(joskus oon aikasemmin antanu tussit tyhmä minä) M piirteli molemmille iso-paapoille isänpäiväpiirrustukset. :) 
11 jälkeen lähdettiin ajelemaan kohti kyyjärveä, jossa J:n isovanhemmat asuvat. Sopivaan aikaan lähdettiin ja M nukkui koko 2h autossa ja oli sitte virtaa täynnä. M ei vierastanut ollenkaan, vaikka ei ollut nähnyt isopaappaa eikä isomummaa yli 3kk. Siellä saatiin taas masut täyteen hyvää ruokaa ja kahviaki tuli juotua mutama kuppi liikaa.. Vähä ennen viittä ruvettiin lähtemään kotio kohti, koska M:n oli jo väsy ja meidän piti vielä matkan varrella pysähtyä mun paapan luona. 
M nukkui koko tunnin kyyjärveltä lapualle. Oli tosi kamala ajaa. Teillä ei ollut valoja ja pimeässä piti yrittää nähdä ettei vaan hirvet hyppele tielle. Onneks ei nähty koko matkalla yhtäkään hirveä. :) 
Reippaana taas M oli koko päivän vaikka raskastahan on istua autossa yhteensä 4h. 
Mun paapan luona oltiin vaan hetki, että ehditään kotia tekemään iltapuuhat. M oli sitten (onneksi) hereillä lapua-koti välin. Vähän meinas ruveta tympimään istuminen, kun olis niin lujaa huvittanu päästä leikkimään ja liikkumaan. Mutta me selviydyttiin kotiin asti. :) 
Voi mikä riemu kun päästiin kotiin. M nauroi vaan kotona kissoille ja kontti innoissaan niiden perässä. :)
(kissat saanu lepoa, ku ollaan oltu koko päivä poissa) 
Anteeksi kuvaton postaus, en viitti julkaista kuvia.. Ja pitkä höpinä.. ;) 

Toivottakaa omille isille tai oman lapsen isille hyvää isänpäivää huomenna. :) Me aijotaan antaa meidän isukin nukkua huomenna. :)  
 
  

2 kommenttia:

 1. mitäs mumma ja paappa ties? :)

  ja mä en anna kain nukkua ;) Muahaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää niille kuului ja käskivät kertoa sulle kiitokset kuvista. :) J ei heräiskään mihinkään.. ;)

   Poista