Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Sekavaa.

No sunnuntaina M:n herättyä ja syötyä suunnattiin sinne Ylistaroon markkinoille. Auto matka meni hyvin ja soittelin sitte lähempänä Ylistaroa äitille ja siinä höpistiin jtn ja sitte ääni vaihtuiki ja isäpuoleni pyysi meitä käymään Seinäjoella ennen ku tullaan sinne, nimittäin paistinlasta oli hajonnu. No ei auttanu ku kääntyä Seinäjoelle. Tulihan siihen sitte pikku lenkki tehtyä ennen ku päästiin pelipaikalle.. J osti M:lle pehmolelun Prismasta tai oikeestaan se on tyyny,!
Molemmat todettiin, että Heppuhan toi on.. Kaikki pesukarhut on meille Heppuja ku se on kova varastamaan kaikkea ruokaa. M:n iltapuuroakaan ei voi jättää ihan mihin vaan jäähtymään, muuten meidän pieni rosvo käy syömässä sen.
                         Ylistaroon päästyä mentiin ensin lättykahville. ;)
heh
Lättyjen jälkeen kierreltiin ja ei ollu mtn hyviä lastenvaatteiden myyjiä, niin kuin viime vuonna oli. J osti tutulta myyjältä läjän karkkia,, yök!!! No mä sain hiienon paidan yhdestä kojusta, jonka J nimes sateenkaaripaikaks, koska siellä oli paljon värikkäitä vaatteita. Kauaa me ei oltu, koska J:llä oli nälkä ja lähettiin takasi Seinäjoelle syömään ja M nukkui sillä aikaa.
J ajaa kotiin päin. :D
 M oli tosi  pahalla tuulella ku lähettiin kotiin päin.. Koko ajan paiskoi kaikki lelut pois ja kitisi koko ajan.
Puolessa välissä matkaa oli pakko pysähtyä ja ottaa M hetkeksi syliin ja samalla otin housut pois M:ltä.. No matka jatkui ja herra oli hetken paremmalla mielellä. Paitsi kun päästiin motarille niin sama kitinä ja kiukuttelu alkoi.
uus paita päällä heti.
M on ollut tosi pahalla tuulella nyt muutaman päivä ja voi sanoa ettei meillä oo llu mtn rytmiä. M ei oo nukkunu kunnolla päikkäreitä, eikä taas oikeen syönyt mtn.
                   Maanantaina vaan oltiin kotona ja käytiin kaupassa! :P
Eilen sitte ku päikkäreitä ei oltu nukuttu ku vajaa tunti niin lähettiin rantaan liekkipuistoon ja kuvalemaan. :) Mulla olis hajonnu pää jos olis pitäny olla kotona vaan. :)
Kukka
Tänään käymään anttilassa, koska mulle tuli kauhee inspis ruveta virkkamaan hupparia M:lle. Saa nähä mitä siitäki tulee.. :D Laitan myöhemmin tekstiä kuinka tuo mun projekti lähtee käyntiin.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti