Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Uusia asioita ja powerparkkia

Konttaus asennon hallinta on kehittyny M:llä aivan huimasti. Nyt liikutellaan jo vuorotellen käsiä ja jalkoja yritetään, mutta kun M haluaa eteenpäin niin ryömimällä tuo tapahtuu. :)
Isin kone kiinnostaa
Ja toinen asia, jota en kyllä ihan näin nopeesti uskonut edes tapahtuvan. :D
M yritti kiivetä kissankiipelytelineeseen ja nousi "seisomaan". Ja tästä seuraavana päivänä Heppu päätti hajottaa koko telineen.. :/ M tykkää leikkiä tyhjillä limsapulloilla. :D Suosituin leikki on mennä Oliverin kanssa perässä pullo kädessä ja yrittää nuijia Oliver. :D
                   Jokunen aamu tällä viikolla olin laittamassa aamupuuroa M:lle ja meillä oli unohtunut yksi keittiön ikkuna auki. No molemmat kissat olivat tallessa, onneksi. Laitoin ikkunan kiinni ja ruvettiin syömään aamupalaa. Pian rupesi kuulumaan kauheeta lepatusta ja mä hypin pitkin keittiötä kattelen, että mikä ötökkä on täällä ja huusin Hepun paikalle. No meillä oli tollanen yöperhonen ja kissathan oli aivan täpinöissä. Heppu sitte kolkas koko perhosen lattiaan ja pian Oliver oliki leikkimässä ötökällä ja mä huudan vieressä, että syökää se ny.. Mutta ei ku piti ensin leikkiä tällä saalilla.

No loppujen lopuks Oliver söisen. :D Ja me päästiin M:n kanssa jatkamaan aamupalaa.
           Lauantaina sitten startattiin aamulla puoli kymmenen ja lähettiin anoppilaan ja siitä lähettiinki kohti Powerparkkia. Lähtiessä oli hieno ilma, mutta Härmään päästyä alkoi sataa kaatamalla ja J:hän manas. Paikan päällä sitte pikkuhiljaa tuo sade loppu ja päästiin lähtemään kiertelemään. Me Annen ja Kain kanssa käytiin laitteissa, suurimmaksi osaksi kolmestaan, välillä oli J:n isäpuolen pojat mukana. Ainaki niissä laitteissa joihin uskalsivat. :D  Oli kyllä ihanaa ku tämä mamma sai välillä niin sanotusti vapaata. Vaikka välillä murehdinki kuinka se J jaksaa. J:llä ku on korkeenpaikankammo, niin ei se mihinkään laitteisiin tullu.. Välillä mun on vaikee ymmärtää korkeenpaikankammoa, koska ite rakastan korkeita paikkoja.<3
J osti M:lle tuon Tom-kissa pehmolelun Powerista. (mä ku yleensä valitan J:lle ku se ei ikinä osta M.lle mtn nyt sitte pitääpi vissiin olla hiljaa. :D ) Oltiin koko päivä ja vasta seittemän aikaan lähettiin kotiin päin ja onneks M ei nukahtanu autoon. :)
                    Tänään ollaan vaan oltu kotona, koska ite kävin illalla vielä ylikierroksilla ja saanu unta vasta puoli yks. Onneks M:n rytmit on pysyny samana, väsyneempi herrakin on ollu tänään ku nukkui toiset 2h päikkärit. Mutta nyt nukkumaan ja hyvää alkavaa viikkoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti