Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

torstai 13. joulukuuta 2012

Pulkkailua ja muuta.

No niin nyt saan lisättyä kuvia ja siitä kiitos kuuluu Annelle.
Tässä on ne kuvat jotka mun piti jo lisätä kauan sitte. Eli M:n aivan ihana villapuku joka saatiin ristiäslahjaksi. :)

Sunnuntaina kävästiin siskon pojan 1.v synttäreillä. Vietiin joululahjaki samalla sinne. :)
Mitäs muuta ollaan tehty? Oltiin maanantaina vaaperoissa johon Anne meidät haki ja M hoki sitte koko päivän "Anne" ja nyt muutaman päivän aikana myös hokenut "Anniiii"... Vissiin ikävä kummitätiä. ;) Että kummitäti tuutteko joku ilta kylään? :D Samalla tuli käytyä ostamassa iso kasa isompia vaatteita. Tuntuu että meillä on ollut jonkinsortin kasvupyrähdys, kun suurin osa 80 koon vaatteista on jäänyt pieniksi.
Tiistaina ollaan oltu kotona ja illasta kävästiin leikkimässä mun kaverin luona jolla on M:ää vuoden vanhempi poika.
Keskiviikkona lähettiin aamusta muskariin ja herra olis vaan halunnu leikkiä, eikä istua mun sylissä laulamassa ja leikkimässä. M:n piti päästä istumaan lattialle muiden isompien lasten kanssa. :D Illemmalla käytiin siskon kanssa kattomassa Nightmare- salkkarit leffa ja aika huono oli. Saipahan ainaki nauraa ja pitikö sen olla pelottava?? No sitä se ei ainakaan ollut yhtään. :D M oli äitin luona hoidossa sen aikaa ja olivat käyneet ostamassa pulkan meille. :D Sen kyllä piti olla joululahja, mutta tulipa sillekki heti käyttöä.
Aamusta oli sopivan vähän pakkasta ja suunnattiin koko perheen voimin kokeilemaan pulkkaa. :)


Pulkkailu oli kivaa. Pulkkailun jälkeen suunnattiin kotiin syömään kalakeittoa ja tällä hetkellä yksi on latailemassa akkuja, että jaksaa taas puuhastella. :)
Hyvää loppuviikkoa. :)

1 kommentti: