Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

tiistai 7. elokuuta 2012

Kavat

Fyssari meille sanoi että vois olla aika hankkia ensiaskel kengät ja ei muuta ku tuumasta toimeen. :) Täällä Vaasassa ei myydä oikeen missään ensiaskel kengiä ja ei muuta ku sepänkylän kenkäextraan ostamaan kenkiä. No pienen jalanmittailun jälkeen tämä mamma rupes valkkaamaan kenkiä. Ensin oli mustat kavatit kokeilussa, mutta ne näytti jotenki tönköiltä ja päädyttiin ruskeisiin kavatetteihin. :)
Arvokkaat kengät muuten oli.. No kyllä näillä on nyt tänä iltana seisty. :)
Kummipoika kävi tänään kylässä. Voi pojat mitäköhän näidenki kahden sankarin kanssa tulee olemaan. Molemmat otti toisiltaan leluja ja sitte huudettiin.
Sais tää sade lakata! Että päästäis ulos! M:llä on inhottava tapa tullu nytte. M hakkaa päätä seinään. Hakkaako jonkun muunki lapsi päätään johonki? Ja tänään toinen juttu. M kaatuu tahaltaan taaksepäin ku istuu.. Varsinki sängyssä. Huoh.
Viime yönä meillä loppui herran maitopalvelu.. Nyt rittää tää joka öinen maidon tuonti, koska M ei tarvii sitä enään yöllä. On ennen hampaiden tuloa nukkunu kokonaisia öitä ja syö nyt päivisin hyvin. No viime yönä M heräs ja yllättävän helposti nukahti uudelleen noin 40 minsassa. Saa nähdä kuinka tänä yönä. Muutenki M on ny nukkunu päivisin yksiä päikkäreitä ja pahimmillaan ne on kestäny vaan 1 tunnin. Eli täys katastrooffipäiviä on ollu. Tänään onneksi on nukkunut sitte kunnon päikkärit x2.
Nyt kans nukkumaan, että jaksaa yöllä olla hereillä. :D

4 kommenttia:

 1. Meidän toinen yö meni huipusti! Heräs mutta nukahti aika nopeesti! Oisko menny vartti ja sippas uuestaa <3 Toivotaan että tää maidosta luopuminen oliki näin helppoa xD

  Vaikka sanotaan että yleensä menee se 3 yötä ja temperamenttisella 5, meillä tais jäädä siihen yhteen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei meilläkään menny huonosti.. Vähä itkeskeli ja nukahti ite uudestaan.. :) Mä en edes ehti kunnolla herätä niin M oliki jo nukahtanu. :D Aika hyvin serkukset. :)

   Poista
 2. mä en millää jaksa viel alottaa tota.. ehkä ens viikolla ku saa vloppuna oikee levätä saares:D meillämä hakkaan päätä seinään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kyllä mäki välillä hakkaan päätä.. :D Hei tosi helposti menny.. luksusta ollaan nukuttu 2 kokonaista yötä ilman mtn heräilyjä.. :D

   Poista