Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

lauantai 18. elokuuta 2012

Viikko

Lauantaina pienoinen tuliki jo 11kk ja tässä pikku hiljaa rupee miettimään 1w synttäreitä. Mitä tarjotaan ja sen sellasta? Mä EN osaa ollenkaan leipoa mtn,,, paitsi ehkä just ja just sitä mustikkapiirakkaa ja kaupan pakastimesta löytyy niitä pullia. ;) Mutta neki voi palaa mun tuurilla. :)
Ah yhtenä aamuna viikossa mä saan 5min rauhaa,, keittää puuroa siis. M ei katso tv:tä muuten, paitsi tämän 5min kestävän ohjelman Ukin. Ukin M kattoo hievahtamattakaan, mutta saman tien ku ohjelma loppuu niin M lähtee mun luo keittiöön sitä puuroa mankumaan. :) En tosiaankaan halua kasvattaa M tv:n orjaksi, mutta mun mielestä se ei haittaa jos yhtenä päivänä viikossa katsoo 5 min tv:tä. JA tämähän on mun mielipide. :)

Alkuviikosta meille tuli kylään ei niiin ihana vieras nimittäin ripuli.. :( Noh oltiin pari päivää kotona, koska ei viittitytty mihinkään lähteä, ettei vaan just silloon tuu läpi ja sotke kaikkia vaatteita. Ruokakaan ei maistunut. Ainut mitä syötiin niin oli marjasoseet ja ne uppos hyvin ja jopa pysyivät sisällä. :) Mä istuin M:n vieressä koko ajan nokkamuki kädessä ja hörpytin koko ajan M:ää. M on huono juomaan normaalisti, niin tää toimi. Mutta eipä me oikeen muuta tehtykkään ku juotu vettä tai velliä. Päivän aikana mulla rupes tulemaan inspis tehdä M:lle joku lelu. :D Ja illalla M:n mentyä nukkumaan aloinki piirteleen kaavoja ja kaivoin ompelukoneen esiin.
 
Ja tässä on lopputulos,, oikee räsynukke.! Kädetki meni vahingossa vinoon, mutta onpahan omalaatunen tyyppi. Tuo taustalla oleva kissatyyny, sen oon tehny joskus 9-vuotiaana. :D
Eli tuon räsynuken olen tehnyt omasta päästä. Toinen silmä on aplikoitu ja toinen on nappi. :D Tuota aplikointia haluisin tehdä enemmän ja sitä kylläkin pitää harjoitella. Mulla on tuolla kaapin perällä jotakin vaatteita joita oon tehny,, kiinnoistaisko jotaki postaus niistä?? :)

Kummipojan takki on hihoja ja huppua vaille valmis. Ja nyt tiäänki mitä teen joulupojille lahjaksi, mutta ei siitä enempää. ;) Kummipojalle onki jo pukin konttiin ostettu yksi lahja. :)

Tosiaan mua on purru joku käsityökärpänen ja mielessä olis monenlaisia ideoita. Mutta iso mutta on siinä etten viitti niitä toteuttaa koska ite en oo niihin tyytyväinen.. Aina se on ollu mun ongelma..

Hauskaa loppu viikonloppua. :)

4 kommenttia:

 1. Ostat kaupasta valmiskakkupohjan ja sitte vaan väliin keksit jotain hauskaa. Netistä löytyy helppoja ja hyviä kakunväliin sopivia täytteitä, mutta jos haluut vielä helpommalla päästä niin kaupassa myydään valmiiks mansikka- ja suklaamousseja kakun väliin laitettavaks. :D Ja sit esim. tuoreita mansikoita voit sinne väliin laittaa myös. :) Päälle sitte vaan kermaa tai marsipaania, marsipaanin alle kannattaa kuitenki laittaa sokerikreemi jos teet kakun edellispäivänä. :) tai ehkä teillä on suvussa joku innokas leipuri? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpi mennä tonne netin ihmeelliseen maailman tutkimaan. :D harmi ku ei oo suvussa innokasta leipuria.. :) Toi moussejuttuhan oli hyvä idea.. :D En kyllä olis ite keksiny.. :) Kiitos Jenny. :)

   Poista
 2. mä laitoin toiseen kakkuun sitruunatuorejuustokermaa, valkosuklaamoussea ja mustikoita :P Tuli hyvää :P

  VastaaPoista