Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

maanantai 27. elokuuta 2012

Kauheeta vilskettä.

Meillä on ollu viime viikko kauheeta vilinää, stressiä ja kiukkupuuskia.
Tiistaina lähettiin kattomaan Teeriniemelle yhtä kämppää ja päätettiinki heti tehdä tarjous asunnosta. No samana iltana mentiin kirjottamaan tarjous kirjalliseks ja sitte jännättiinki torstaihin asti. JA ME saatiin OMA asunto.:D Tän viikon keskiviikkona olis sit tarkotus käydä kirjottamassa kaupat asunnosta ja sitte saadaanki ruveta pakkaileen kamat kasaan. Voi mä vihaan jo valmiiks tätä miettimästä ku kaikki pitää taas kerätä kasaan ja pakata. Saa siis tulla auttamaan tai vaikka vaan potkimaan mua persauksille, että saadaan jtn aikaseks. :D
M on ollu lähes koko viime viikon kauheen pahantuulinen ja tää viikko on nyt alkanu sillä, että mtn ei uskota. Aina ku sanon EI, ei noin saa tehdä. Tulee pipi tai jtn muuta. Niin herra vääntää naamalleen kauheen virnistyksen ja kikattaa. Olenko siis uskottva vai miks mulle nauretaan? :D 
Kamalaa M:n synttärit lähestyy ja en edes jaksa miettiä että täällä pitää siivota ja pitäis miettiä tarjoiltavaa.. :O Hyviä vinkkejä on jo tullu, KIITOS Jenny. :) Ja Jenna. :)
Mutta sainpahan vihdoin päätettyä mitä M:lle tulee päälle 1w-kuvaukseen. :D (niin se aika sinne kuvaukseenki pitäis varmaan varata?) 
Nyt jäin miettimään, että pitäiskö ostaa tuohon asuun sellanen paappalätsä. Ku oli tuollaanen samasta kankaasta (kuin paita) tehty  lätsä.? hmm..!
Sunnuntaina käytiin Jonnan luona Me&I-kutsuilla ja meille lähti sieltä iiihanat omppuhaaremit.
Ja koossa 86/92. Eipähän jää heti pieneksi. Näissä housuissahan on hyvää se että saa kiristettyä vyötäröstä. :D Sopii hyvin meijän laiheliinille.
Mä en oo oikeen vieläkään tajunnu, että me muutetaan omaan asuntoon.. :O Kai siihenki ajatukseen tottuu. :) Eli siis me ostettiin 3h ja keittiö+sauna.. Ihanaa kaks vessaa. :D Rivari.. Oma pieni etupiha. Olkkarin ikkunasta näkee suoraan pihaan, jossa on liukumäki ja hiekkalaatikko. Juokseekohan M ens kesänä ovesta ulos jättäen oven auki niin että kissatki juoksee ulos?? Saa nähdä. :D Voi mitä meijän kissat sanoo taas ku muutetaan?? Toivottavasti sopeutuu hyvin,. Ainaki meijän Oliver, mutta Hepusta en mee takuuseen. Sellanenki arkkis ku on.
Mutta nyt vielä lisää kaappeja kaivamaan. Pitää saada myytyä pois ne mitä ei enään muuteta mukana. :)

4 kommenttia: