Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Pientä jorinaa

-PAKATTU, no ei olla edes alotettu.. Tyhjiä pahvilaatikoita lojuu joka paikassa. Oon yrittäny ittelleni selittää, että M:n synttärit eka hoidetaan pois alta niin sitte voitais ruveta pakkaan. Eli ainaki J:n tuntien se pakkaa omat kamansa vasta muuttopäivänä. No tän jälkeen ei tarvii muuttaa hetkeen,, eihän?. :)
kuva google


Lauantaina meille tulee M:n vauvakaverit ja mammallekki äiti-seuraa. :) Mutta tarjoilut vieläki iso kysymysmerkki.. Tai no jtn oon jo päättäny. Onneks äiti saa töiden kautta tilattua leipomosta kakkupohjia. Ja näin mä säästyn pohjan tekemiseltä. :) Ehdottakaa jtn täytteitä täytekakun väliin? Ainaki siis laitan suklaamoussea ja pohjatki on suklaapohjia. Sitte sunnuntaina tuleeki "vanhukset" kylään, väärä sana,, paapat ja mummat. :D ja kummeja unohtamatta <3 :D Sainpahan M:lle kuvauksen varattu ja vielä M:n syntymäpäivälle ja kuvaajana on mun serkku. :)
Eipä meille oikeen muuta, kauheeta kiirettä ku pitää järjestää kaikkea ja sitte muistaa kaikki M:n hampulääkärit, neuvolat, fysiot, kuvaukset ja melkeen kaikki on samalla viikolla..
Töihin menoa oon harkinnu, mutta sitte ku sanon asian ääneen, niin sitte haluanki olla vielä kotona pienen vauvan kanssa. Ai niin eihän M enään oo vauva vaan pian jo taapero.. ÄÄK!. Mietin tuota töihin menoa vasta sitte ku ollaan kaikki asettauduttu uuteen kotiin.

1 kommentti:

  1. No mä tuon ainaki molemmille päiville ne kinuskikakut? :DD pitäs väsätäkki ne :)

    VastaaPoista