Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

perjantai 7. syyskuuta 2012

Neurologi

Eli olin joskus kauan sitte pyytänyt neuvolassa, että saataisiin lähete neurologille,, varmuuden vuoksi. Silloon vielä M ei ryöminyt tai muuten liikkunut.. Ja lähetteen saamisesta pari päivää niin M:hän lähti ryömimään. No saatiin vasta nyt aika neurologille ja kävästiin sitte siellä, vaikka olin jo sitä mieltä ettei meidän tarvii.
Neurolokiki heti ensimmäiseksi sanoi, että mitä oli lukenut koneelta neuvolan ja fysioterapeutin kirjoittamia, niin ei meidän olis edes tarvinnut tulla, mutta ku siellä ny jo oltiin niin sai hetken höpötellä neurologin kanssa. Neurologi tutki kaikki refleksit ja tarkkaili M:ää tämän leikkiessä lattialla. Onneks neurologi totes että täysin 1-vuotiaan tasolla kehitys ja eikä meidän enään ikinä tarvii mennä sinne. :) Varsinkin puheen kehitys on hyvässä mallissa. Iso kivi tippui sydämmeltä pois.
Fyssariki sitte soitti tänään ja perui meidän ens viikon ajan ja lykättiin sitä ens kuuhun asti. Outoa kun on niin vähä fysiota, koska ollaan totuttu jo siihen,että juostaan fysiossa kerran viikossa viimeiset puol vuotta.
Kameraki on nyt ollu hyvin piilossa ja pitäis se etsiä esiin huomista varten, koska huomenna on M:n kaverisynttärit. Ja ekat vieraat saapuki jo 11.30 ja no meijät tuntien olen päättänyt jättää kaikki leipomiset aamuun. J:kin lähtee aamusta sitte töihin, koska se ei todellakaan jaksais noin 8 kiljuvaa lasta ja 7 kälättävää naista. :D Siivottu on, kissat pitää piilottaa lapsilta eli lukita ne meidän makkariin. Heppu saa kumminki jonkinlaisen slaagin ku on niin paljon lapsia. Oliver ei varmaankaan olis moksiskaan, mutta pelataan varman päälle. :)
Nyt meillä hoetaan akka, kakka, ankka, tänään olin kuulevani M:n sanovan älä kun menin hakemaan poikaa pois kielletystä paikasta. M myös sanoo "ämmä" jolla tarkoittaa anna. M osaa myös sanoa anna, mutta kun hermot menee niin sitte ruvetaan huutamaan ämmää.. Täähän on siis tosi kivaa. :D
Toinen juttu laatikot tyhjätään lattialle ja nyt herra yrittää kiivetä meijän tv-tasolle, sivuaskelia tukea vasten otetaan jo tosi hyvin.
Hyväää nimipäivää M. :)

Öitä
(anteeks kuvaton postaus)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti