Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Sunnuntaina M:n herättettyä lähettiin Anne ja Kain luo lättykesteille ja mä ostin ainaki tarpeeks kermaa.. Ja onneks ostinkin, koska Kai vetkas kerman ja unohti sitte laittaa siihen sokeria--> kuulemma light versio. ;) No onneks oli sitä kermaa vielä ja Anne vatkas lisää kermavaahtoa sokerilla. :D
Aatu kattoo että mitä se mamma tekee.
Kaikki lätyt meni kaupaks. :) M:n oli pakko saada syödä ite, jos annoin lätyn suoraan suuhun niin kyllä herra hyvin nopeesti sen otti pois suusta. Ilme näytti ihan siltä ettei tykkäis, mutta lätty oli parempaa kun sen laittoi ite suuhun. Nyt M on ruvennu tekemään tuota aina ku syödään. Vaikka annan lusikan M:lle niin se ei mene suuhun vaan lautasen kautta pöydälle ja sitte sillä piirrellään.
Maanantaian käytiin vaaperoissa (mll:n) ja sen jälkeen kotiin päikkäreille ja sitte meille tuliki leikkikaveri M.
Eilis aamun leikkejä.

Kukkuu ja naurua.

Toteemikissu
Eileen päikkäreiden jälkeen lähettiin siskon luo vähäksi aikaa leikkimään ja sen jälkeen J haki meidät ja mentiin ostamaan M:lle turvaistuin. Vihdoinki. Viikonloppuna mennään sitte anopille, että saadaan auto siivottua ja istuin asennettua.
Brio Zento
Eileen päätin myös että nyt saa syksy luvan tulla ja vaihdoin hiusten värin vähä syksysemmäks.
Onneks sattuki olemaan värit tarjouksessa.
 Ihanaa,, pitkästä aikaa oranssia. Pysyinki vähä yli vuoden ruskeessa, ihme. :D
Tänään taas alettiin harjotella tuota kiipeilyä.
Tästä ylös
Voi vielä kun M oppis tulemaan ite alas. Vaikka aina sohvalta alas tullessa sanon M:lle "pylly edellä alas" ja ohjaan M:n alas.. Kaippa joku päivä senkin hoksaa.
Pakkaaminen on vähä edistyny ja niidenki päälle on kiva kiipeillä. Ens viikolla muutto,, jäiks.
Mihin nää päivät katoo???

4 kommenttia:

 1. Ihana pikku kiipeilijä! Lilli hokas suht äkkiä onneksi kuinka tullaan peruuttaen alas sohvalta, mutta vielä kun neiti oppisi ettei sohvalla tarvi kävellä tai hyppiä....
  Meillä kans saadaan super raivareita jos yrittää ruokailussa auttaa... Teen kyllä aina niin että jos ruvetaan lusikan kanssa leikkimään kiellän pari kertaa,jos ei tehoa, otan lusikan ja lautasen pois->annan tinttailla niin kauan että rauhoittuu ja takasin ruokailun pariin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää ruveta kans kokeilemaan. :) heti ku tää korvatulehdus/kauheee kuume lähtee meiltä pois. Voi Lilliä, se onki sellanen vauhti veikko. ;)

   Poista
 2. ihana pikku kiipeilijä :D ja se kerma on edelleen kaapis :D pitäs vissii heittää menemää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä kannattaa,, että ei se juokse sieltä kaapista vastaan. xD

   Poista