Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ihanaa! Meillä ruvetaan parantumaan! Tänään päästiin ekaa kertaa ulos ja ihanaa nähdä muitaki ihmisiä ja M:ki oli paljon ilosempi ku sai leikkiä muuallaki kuin vaan kotona..
Eileen käytiin kyllä anopilla kylässä, koska meidän piti saada turvaistuin kiinni.. JA mehän sitte tästä saatiin J:n kanssa riita pystyyn. Me ei olla ikinä ennen riidelty ja nyt sitte riidellään istuimen asentamisesta. :D Ei voi muuta ku nauraa näin jälkeenpäin. Mutta kyllä me se istuinki saatiin autoon kunnolla asennettua. Illalla sitte meijän netti päätti sanoa sopimuksen irti ja J päätti että hän lähtee hakemaan meille leffan. :D No herra sai ittellensä jonkun sotaleffan ja kattoi mun kanssa sitte nälkäpelin. Oli mun mielestä hyvä leffa!
Yö meillä meni vähä huonosti M heräili vähä väliä ja puol kuus aamulla annoin särkylääkettä ja saatiin sitte kaikki nukkua vielä muutama tunti. :)
Tosiaan tänään M sitte nukkuiki 3h30min päikkärit. Olin kyllä ihan ihmeissä ja aika rupes käymään pitkäks, vaikka pari tuntia pakkasin ja laitoin keittiötä. Nyt näitä laatikoita on jo jonkin verran mutta mihin niitä seuraavaks rupeis kasaamaan? M:n huoneeseen ei voi laittaa, koska kissathan rakastaa pupertaa noita laatikoita ja siitähän kuuluu ihan kauhee meteli.
Eilisestä vielä, päikkäreiltä kun M heräs niin selvästikki johonkin otti kipeetä niin mitäs meijän pieni Oliver tekee? Tulee puskemaan M:n paljaita varpaita. :) <3 On nuo kisulitki aivan ihania<3 Oliver selkeesti välittää M:stä kun noin tulee lohduttamaan. Heppukin antaa M:n nykyään "silittää", eikä juokse heti karkuun.
Toivottavasti seuraava yö mene rauhallisemmissa merkeissä. :)
-Öitä.

4 kommenttia:

  1. meilläki nukuttii tänää megapäikkäreitä, ihme poikia :) hyvä et alkaa jo paraneen <3

    VastaaPoista
  2. pakko nähä toi kakkonenki, sitte ku se joskus tulee :))

    VastaaPoista