Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Otsikko ku ei parempaakaan keksi.

Torstaina saatiin sitte neuvolassa 2 piikkiä ja kolmas piikki pitää sitte hakea kuukauden päästä. M oli kylläkin vähä räkänen niin ehkä sen takia ei antanu kolmatta. Meijänpäs neukku sitte sanoi ettei nyt tuu sitte mtn oireita piikesitä, paitsi viikon päästä voi tulla kuumepiikki.. Yritin sitte siinä sanoo että M:lle on aina tullu piikeistä lämpöä. Niin neukku totes ei näistä tuu.. No kukahan oli taas oikeessa? Äiti vai neukku?
No minä tietenki.. Perjantaina oli ihan pikkusen lämpöä illalla,, yö meni kumminkin hyvin. Lauantaina jätkä oli pitkälle päivää hyvällä tuulella vasta illalla rupes olemaan väsynyt ja itkunen. Yöks taas suppo ja raukka vaan itki ja itki ja jossain vaiheessa onneks nukahti ja aamulla herään taas samaan itkuun..
No aamu meni miten meni, mutta päikkäreiden jälkeen hain pojan sängystä ja hyvä ettei kädet palanu.. Äkkiä mittaamaan kuume ja olihan 38,7. Onneks meillä oli vielä vähä särkylääkettä jäljellä..
Lääke onneks rupes auttamaan siinä puolen päivän aikoihin ja herrahan oli täynnä virtaa.. :D :O
Jep meillä opittiin nyt kiipeilemään. Piti sitte loppujen lopuks ottaa toi kansi pois ja laittaa syrjään niin ei koko ajan kiipeile.. Muuten meillä varmaan vieläki tehtäi tätä samaa..
Illalla mennäänki Annen ja Kain luo lättykesteille. :D Nams!!

2 kommenttia: