Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

torstai 2. elokuuta 2012

siis AI NIIN joo.. :D

Joo se takkihan on ollu jo hetken "valmiina".. Pieniä yksityiskohtia vailla. :) Niin ja mun perfektionismi on ollut taas valloillaan tuon takin suhteen.. Toinen hihahan on silmukan verran pienimpi (ihan kuin se näkyis ulospäin), mutta silti se häirittee mua.. Takista tuli muuten tosi hyvä,, mutta se ei mee M:lle ku ihan pienen hetken ja sit hupassa on jtn vikaa ku ei meinaa pysyä päässä..
niin ja hihat oliki liian pitkät

Nuo kaks on aina yhdessä <3
Ja ohjeen olen löytänyt täältä!

Mitäs muuta meille. Oltiin fysiossa tiistaina ja JES VIHDOINKI meillä vähennettiin käyntejä kontrollin omaisiksi eli siis ei enään juosta joka viikko vaan seuraava aika meni 3vko:n päähän. JES JES JES! Fysiossa on ollut kivaa ja M on tykänny,, mutta mutta kumminki raskasta juosta siellä joka viikko!  Eli seuraavan kertaa varten olis tavotteena, että M ite nousee seisomaan, konttaa enemmän kuin ryömii.. No nyt on ruvennu konttaamaan enemmän ja enemmän ja jopa käskettäessä nousee konttamaan. :)
                    Nyt kahtena päivänä meillä on valvottu noin 6h yhtäsoittoo hereillä.. :O Ei voi ymmärtää kuinka noin pieni jaksaa olla noin pitkiä aikoja hereillä.. Eli tänään M nukkui vaan yhet 1,5h päikkärit ja autossa max. 2min. eli oli hereillä 13.00-20.00. :O Onneks nukahti yöunille helposti. Ja muutenki meidän ihanan kamala ryökäle Oliver on käyny 3 yönä siinä puoli 12 aikoihin herättämässä M:n kauhealla mouruamisella.. Tämä mamma on juossu yöllä äkkiä nukuttamaan murun takasi uneen ja sen jälkeen pyydystäny kissaa suihkupullon kanssa! Mielenkiintosia öitä.. Mitäs sille voi jos toinen haluais leikkiä.. mutta KESKELLÄ YÖTÄ!! Tulipahan leivottua tänään mustikkapiirakkaa,, nams ja tein jauhelihakeittoa ja siitä otin M:lle oman annoksen, ennen ku laitoin meille mausteet ja voi pojat ku M tykkäs.. :)
Nyt pitäis keksiä uutta tekemistä näille käsille... :) Ideoita otetaan vastaan. :)

4 kommenttia:

 1. IHANA tuo takki <3 Elis tosiaan tilaa tollasen synttärilahjaks.. Hitsi kun olis ittekki noin taitava :)

  VastaaPoista
 2. Ajattelin just samaaaaa ku janica! Xdd netta sulla on muutama kuukaus aikaa väsätä pari tommosta xd :)

  VastaaPoista
 3. Jep no tuohan valmistui viikossa,, etteiköhän kaks onnistu 3kk? :D Sittepähän rupeette mittaileen poikia tai mä tuun ne mittaamaan.. ;)

  VastaaPoista
 4. Ai niin ja lankaväri toiveet?? :D
  joudutte siis kumpiki lähteen mun kaa joskus kapeen valitteen langat ja napit.. :D

  VastaaPoista