Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

perjantai 10. elokuuta 2012

Taiteilua ja tinttailua

Käytiin eilen illalla taiteiden yössä M:n kummien ja serkkupojan kanssa. Pojat tykkäs kuunnella ku paappa soitti. :) Molemmat pojat jammaili kun paappa lauloi ja soitti Äidin pikku poika. <3 Hellusia.
Pojat leikki ilmapallolla
Haettiin pojille (keskustan) ilmapallot ja kotona siitä tykkäs myös Oliver.

Tänään käytiin muskarissa jammailemassa ja vähä ehkä M ujostutti, mutta kyllä lämpeni ja jammaili. Väsyki tais jo olla, että seki vaikutti asiaan.

Kotona sitte M leikki lattialla ja yht'äkkiä meijän Oliver päätti ruveta oksentamaan ja eiköhän M kontannu vauhdilla tapahtuma paikalle. Ei muuta ku äkkiä poika kainaloon ja talouspaperia ja ruveta siivoomaan. Toinen raivoo toisessa kainolassa, kun ei saakkaan koskea ja toisella kädellä yrittää siivota. Sitte hakemaan vessasta lattian pesuvehkeet ja samalla meinaan kompastua leluun joka lojuu keskellä eteistä ja vieläki pieni raivo on toisessa kainalossa. Kiitos Oliver..! No sitte ku saa siivottua niin toinen konttailee keskellä märkää lattiaa jee.. Noh tällästähän tää tulee olemaan. :D

Huomaa että M on ruvennu testailemaan mua ja muutenki menettää hermot kun ei saakkaan kaikkea mitä tahtoo.. Välillä syödessä kokeilee tinttailla, mutta sitte ku J tulee pöytään myös istumaan niin kyllä sitte hymyillään ja syödään mukisematta. Sama homma toistui illalla ku oltiin mummolassa saunomassa ja kylpemässä. Saman tien ku kummitäti ja serkku istui pöytään niin kyllä sitte vielä syötiin. Kyllä näköjään meijän poika tietää, että äitille voi tinttailla.

Meillä on nyt ollut pari luksusyötä. M ei oo kertaakaan heränny yöllä. No olipa helppoa luopua yömaidosta. Ja nyt voidaanki heittää hyvästit tuttipullolle. Nyt pitäis saada noi päikkärit kuntoon. M nimittäin nukkuu päivän aikana kahet tunnin päikkärit. Kuinka saatais niin että M nukkuiski vaan yhet päikkärit mutta ne kestäis vähintään sen pari tuntii?? Vinkkejä otetaan vastaan. :)

Painokontrollikki rupee harvenemaan,, jee.. Nyt on pikku hiljaa ruvennu löytymään se oma käyrä painollekki. :) Ollaan noustu nyt -18 käyrälle -14. jee.. Ei oo kuulemma enään niin akuuttia seurata tuota painoa.

Ai niin rupesin tekemään kummipojallekki tuollasta virkattua takkia, jonka tein M:lle. Siitä tuleeki vähä isompi, että menee sitte keväälläki. :) Saapa nähdä,, tilauksessa olis ainaki vielä kaks takkia. Siskon pojalle ja sitte kaverin tytölle.. :)  Että nyt virkkailemaan. :)

4 kommenttia:

 1. Kannattaa yrittää pitää Miroa vaan hereillä siihen puoleen päivään asti, vaikka se kuinka olis väsyny ja tinttailis vaan. :) Kyllä se siitä sitte tottuu ja saatte uuden päiväunirytmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oon pitänykki välillä mut sitte nukkuu vaan 45min.. :/

   Poista
 2. Mirostaki on tullu jo niin isonpienen pojan näköönen :)) Pian seki jo vuoden,huhhu mihkä tää aika oikeen menöö :D

  VastaaPoista