Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

maanantai 29. lokakuuta 2012

Eileen sitte suunnattiin anopille, että tuo ukkeli sai vihdoin ja viimein vaihdettua talvirenkaat. Anoppi leikkas mulle etuhiukset takasi, Kiitso siitä. :)
Mummolassa tuli M:lle pieni haaveri nassuun ku tuli niin kiire äipän perään että tuli naamalle lattiaan. Pian siitä niin M käveli mumman luo ilman tukea<3 Ekaks neljä askelta ja äitin luo ei voitu kävellä ku oli niin kauhee kiire ja pian taas mumman pöydän luo ja tais siinä se 6 askelta tulla. :) <3
Eli tämäkin tarkoittaa että yksi aikakausi päättyy. Eli fysio. Meillä on aika varattuna marraskuun puoleen väliin ja saa nähä tarviiko meidän enään mennä sen jälkeen.
Äiti ja V haettiin satamasta ja mä sain tuliaisiks tobleronea,, nams.. :)
M harjaa koiraa
Tänään aamusta juttelin kavrin kanssa ja rupes kuulumaan iloista kiljuntaa ja hekkottamista. Noh mistäs se poika tällä kertaa löytyi?
Ja toinenki syypää näkyy kuvassa. Nimittäin Oliver ja M leikki tossa eteisessä ja sitte Oliver on varmasti johdattu pöydälle. :D Nyt sitte pitääki aina seurata M:ää, että mitä tekee.
Vaaperoissa käytiin Annen ja Aatun kyytillä. :)
M oli vissiinki nukahtanu autoon ku tultiin kotiin, enkä saanu enään uudelleen nukkumaan. :/ Mikä on siis aika harvinaista meillä. :D Yleensä saan M:n kannettua ja riisuttua, jos on nukahtanu. :D
Päivällisen jälkeen lähettiin halkemaan mun äiti ja sisko mukaan kaupunkiin. Oli pakko saada tälläset.
Tässäkin huonona puolena on se että pitää olla niin pitkä ja laiha. Housut jotka menee lantiosta hyvin niin on aivan liian lyhyet lahkeet. -.- noh pakko oli saada ja on sitte liian lyhyet lahkeet,,, onneks saa käyttää nyt pitkiä villasukkia. ;) 
Tällänen viikon alotus meillä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti