Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

tiistai 2. lokakuuta 2012

Home sweet home

Nyt on muutettu. Tavarat vielä hakee omille paikoilleen.
Mite kissat otti muuton? Oliver ei viihtyny kuljetushäkissä ollenkaan vaan yritti väkisin pois häkistä. Lopputuloksena Oliverin vasemman tassun kynsistä tuli vähä verta, mutta nyt on jo kunnossa. Heppu oli kiltisti häkissä, eikä auti matkan aikana sanonut yhtään mtn. Oliver matkusti mun äitin kyydillä, ku meidän oma auto oli ihan täynnä. Eli on varmasti maukunut koko matkan. :D
Täällä uudessa kodissa Oliver juoksi häkistä heti sängyn alle ja oli siellä suurimman osan illasta. Heppu taas jäi häkkiin hetkeksi. Yllättävän nopeesti kissat lähti tutkimaan uutta kotia ja lempipaikatki on löytynyt, nimittäin SAUNA! :)
Ekana yönä M nukkui koko yön tosi hyvin. Mä taas näin painajaisia ja heräilin joka ääneen. Pari yötä on tullu nukuttua huonosti. Viime yönä oon saanu nukuttua, mitä ny Oliver taas yöllä söi pahvilaatikoita. -.- Pakko saada noita pikku kamojaki oikeille paikoille, että saa pahvilaatikot roskiin.
Kameran johto on jossain hukassa vielä.. :/ Kaippa seki tulee jostaina vastaan. Saan sitte kuvia tännekki..
M:n huone on jo saatu kuntoon, vielä olis hakusessa lastentuolit valkosen pöydän kaveriksi.
Keittiöki on melkein valmis, lamppu puuttuu katosta.
Olkkari on vielä aika sekanen. Laatikoita siellä ja täällä. Meillä on tummatapetti yhdellä seinällä. Lilaa ja mustaa. Minkälaiset verhot mä laita? :O
Meidän makkari vasta sekanen onki.. Noh sillä ei oo niin kiire, kunhan vaan pystytään nukkumaan siellä. :)
Tauluja ei olla saatu seiniin vielä, mutta ei niillä kiire ole.. Odotan vaan että saadaan M:n 1.v kuvat niin saa ne ekana seinälle.. :)
Yks huono asia on jo löytyny,, nimittäin täällä ei oo siivouskaappia ollenkaan. Päätin sitte laittaa eteiseen yhteen henkarikaappiin ainaki imurin. :P Henkarikaappeja on taas vähä liikaakin..
Hyvää viikkoa. :)
Kuvia tulee kunhan se johto löytyy..

2 kommenttia:

  1. en tiedä mikä siinä on kun munkin kissa makoilee aina saunassa vaikka se ei edes ole lämmin :D Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Meilläki joskus lapsuudessa vanhat kissat maikoili saunassa vaikka ei ollutkaan päällä.. :)

      Poista