Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

maanantai 8. lokakuuta 2012

Viikonloppusta ja tänään

Lauantaina satoi ja satoi ja satoi... Meitä rupes vähä nyppiin olla sisällä ja lähettiin sitte ulos vaunuttelemaan ja käytiin mun äitin työpaikalla ja samalla ruokaostoksille.. Päätimpäs kerranki tehä ruokaa niin että noi vanhuksetki sai tulla meille syömään suoraan valmiiseen ruokapöytään. :)
Lauantaina ei sitte muuta tehtykkään. :)
Sunnuntaina lähettiin Vaasan päätösraveihin. M olis voinu koko päivän istua siellä kattomassa heppoja, traktoreita ja koiria. :) Toisella oli ainaki niin kivaa.. :) Mä ite oon ollu ravihevosen kyydissä 2 vuotiaana. Mun paapalla ja äidillä oli silloon vielä oma ravuri. Äitistä huomas että sillä oli vähä ikävä tuota heppaharrastusta. Olishan se kivaa, että olis vielä oma heppa, jolla sais mennä ratsastamaan silloon ku huvittaa,, eikä tarvis maksaa hirmusia tuntimaksuja..
(kuva googlesta)
Myöhemmin tuli M:n kummit kahveelle, ku tuo kummitussetä ei ollut nähnyt meijän uutta kotia. :) Samalla Kai maksoi mun ja Annen tilauksen Lindexillä. No saman hintaset housut kuin M:n yks vee kuva. :)
Molemmille pojille housut.
Aatu leikki pallolla

Pojat lukee kirjaa,
Tänään Anne haki meidät vaaperoihin mukaan ja käytiin samalla äkkiä tiimarista hakemassa vähä sormivärejä. Katsotaan tulisko niistä lähi päivinä jotain. :) Tänään M ei oo nukkunu ku yhet päikkärit ja sen kyllä taas illasta huomas.. Väsyneenä oli pakko päästä kiipeemään olkkarinpöydälle. Ekaks M kiipes mun päältä, ku satuin makaamaan lattialla just pöydän vieressä. Noh siellä hetken veivas ees takas ja tulikin ihan ite alas. Taas piti päästä pöydälle ja hain sitte pikkujakkaran ja sen päältä M pääsi itse kiipeämään. Noh tätä leikittiin sitte jonkin aikaa ja siitä syömään iltapala ja nukkumaan. :)
kurkistus reunan yli

Näin. :)
Hyvää alkavaa viikkoa. :)

2 kommenttia:

  1. näyttipä aatu punaselta tos yhes kuvas :DD toisella oli vissii vähä väsy! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja mulla huono kamera.. :D ainaki verrattuna sun yli hyvään.. ;)

      Poista