Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Perjantaina oltiin ulkona kummitätsyn ja serkun kanssa. M sippas jo meno matkalla vaunuihin. Onneks heräs ajoissa niin ehti vielä Aatun kanssa leikkimään.

Ulkoilun jälkeen jäätiin hetkeks Annelle kylään. Ensimmäistä kertaa M säikähti Viivi-koiraa. :/ Mutta lähtiessä Viivi kävi vielä M:ää pusuttelemassa ja kaikki oli taas hyvin. :) Hymyilitti ja nauratti.
Perjantaina ei sitte mitään muuta erikoista tehtykkään. :P M:n mentyä nukkumaan hyppäsin ite sohvalle kattomaan salkkarit ja eiköhän molemmat kaivautunu syliin. :)

Eileen käytiin J:n ja Annen isän kanssa isänpäiväkuvauksessa ja paapalle pojat syliin ja kuvaan. :D Mun mielestä tosi hyvä isänpäivälahja idea. Tuo mun ukkonihan ei kyllä suostunu kuvaan ja enkä mä olis päästäny ku ei ollu partaa taas ajanu. Vielä ei olla M:n kanssa tehty lahjaa tuolle J:lle ja mitäköhän sitä tekis.?
Pitkästä aikaa tuli illalla valvottua ja J:lle sanoinki, että ihan varmana M herää aikasin aamulla. Ihan oikeessahan mä olin. Aamulla joskus ennen 8 heräs ja sitte 8 jälkeen noustiin ylös. Olkkariin sohvalle heräilemään ja ajattelin että katotaan lasten ohjelmia. Tv auki ja MITÄ? Ei lastenohjelmia vaan ostostv.. Mitäääh? Sitte vasta tajusin että kellojahan oli siirretty. Että sekin vielä.. -.-  Tänään mä sallin itteni nukkua päikkärit....
Hauskaa sunnuntaipäivää ja toivottavasti kaikki on muistanu siirtää kelloja. ;)

2 kommenttia:

  1. hah :D meillä ainaki kaikki siirty ittestää? :) mitä kelloa sä oot kattonu? :D jotai seinäkelloa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kännykän kelloo.. se ei siirtyny ite vaan mun piti siirtää.. :DD

      Poista