Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

torstai 25. lokakuuta 2012

Huolta ja murhetta

Eileen Anne haki meidät kyytiin ja suunnattiin vauvatreffeille.. Treffien jälkeen kotiin päästyä rupesin miettimään että hetkonen ei oo muuten kissoja näkyny. Ei siis kumpaakaan. Ihan tavallista, että Heppua ei näy, mutta se ettei Oliveria kaan ollut näkyny koko päivänä on jo outoa! Huolestuin ja lähdin ettimään kumpaakin. No Heppu löytyi meidän sängystä nukkumasta. Otin Hepun syliin ja menin olkkariin, ku M taas menetti hermojaan. :) Siinä huomasin, ettei Hepulla ollut kaikki kunnossa. Nimittäin häntä laahas perässä. Rupesin tutkimaan, mutta Heppu lähti pois (osaksi siksi että M huusi). Soitin saman tien eläinlääkäriin ja saatiin aika täksi päiväksi.
M:n mentyä nukkumaan etsin Hepun käsiini. Saunassahan herra nukkui ja siellä sain rauhassa tutkia jalkoja ja häntää. Hännän tyvestä ku tutkin niin meinasin saada tassusta ja vihaisia katseita sain eli häntä oli/on kipeä.
Nyt oon illan/yön ja päivän miettiny mitä on tapahtunut? Onko Oliver purassu Hepun häntää? Onko Heppu tippunut jostain ja siinä loukannut itsensä?  Ja pahan ajatus on mitä jos häntä joudutaan amputoimaan? Palautuuko häntä ikinä normaaliksi?  Monen moiset ajatukset on pyörinyt päässä. :(
Varmaa on se ettei häntä ole voinut jäädä oven väliin esim M:n toimesta, koska M:llä ei ole niin paljoa voimaa ja se että Heppu juoksee karkuun ku M tulee.
Kuva on otettu joskus 2009
 Heppu ei ole ulkokissa vaan täysin sisäkissa, jota joskus 2009 kesällä vietiin ulos valjaissa ja valvottuna. Nyt moneen vuoteen Heppu ei ole käynyt ulkona.
Parin tunnin päästä päästään eläinlääkäriin ja saadaan vastauksia kysymyksiin. Toivottavasti.
Mulle tää on ollut rankkaa. Mä reagoin tälläsiin asioihin todella voimakkaasti. Mulle Heppu ja Oliver on kumminkin perheenjäseniä. Silloon ku M on hereillä niin ei ehdi ajatella koko ajan pahinta. Ymmärrätte varmasti mitä tarkoitan.
Heppu on kumminkin mun ensimmäinen oma kissa ja onhan Heppu ollut meillä jo 4 vuotta. <3
Pelkään pahinta ja toivon parasta.
Onneks äiti hakee meidät niille ja M jää äitin luo. Mun isäpuoli sitten heittää mut ja Hepun eläinlääkäriin, koska J on töissä eikä pääse lähtemään töistä aikasemmin.
Oon tän koko ajan yrittänyt ittelleni todistella, ettei se häntä välttämättä ole poikki tai murtunut vaan voihan se olla vaan venähtänyt. Koska eileen illalla M:n mentyä nukkumaan Heppu tuli meidän kanssa olkkariin ja ihan kuin olis saanut nostettua koko hännän pystyyn, mutta nyt tänään ei oikeen mtn. :/
Yö on nukuttu huonosti. Oon vähä väliä heränny tarkistamaan missä Heppu on ja mun vieressähän se on nukkunut<3
Nyt pitää kyllä ruveta tekemään kotihommia, että vielä hetkeksi saa ajatukset muualle.
Kerron myöhemmin mikä on meidän tuomio!

4 kommenttia:

 1. entä missä oli oliver kissa? kun siitä et sanonut mitään että missä se oli kun yleensä se on aina näkyvissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saunassahan se oli nukkumassa, kuten aina. :) Ja oliver on ihan oma itsensä.

   Poista
 2. Mun kissalla (joka ei-lapsiystävällisyytensä ja ulkokissamaisuutensa takia asuu mun äitillä) niin sillä kävi samalla tavalla muutama vuosi sitten. Pelättiin että häntä on poikki ja elänlääkäri tuo nukutuksen jälkeen meille hännättömän kissan. Mutta ilmeisesti toinen kissa oli vaan raapassut just siihen kohtaan mistä häntä lähtee, joten säikähdyksellä selvittiin. :)
  Toivottavasti heppukin saa pitää häntänsä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heppu saa pitää häntänsä.. :) Hoito-ohjeeks saatiin kipulääkettä ja aikaa. Ei pystytty tarkasti sanomaan minkä takia häntä on noin.

   Poista